La crítica del públic: Gooniefrvr



Gooniefrvr. Son of the '80s
BLOG: "After Hours"
‘141 dies’ mostra totes les esperances, pors, errors i desil·lusions dels seus protagonistes.  Ho fa d’una manera mai vista, posant la càmera a mode de voyeur en qualsevol conversa o discussió i amb llibertat per filmar on, quan i com es vulgui. Sota l’aparença de documental a l’ús, s’amaga una peça excel·lent que disecciona la política catalana per dins sense contemplacions.

Però el gran valor de ‘141 dies’ és que ensenya de forma bastant acurada i representativa alguns dels mals principals de la política.  L’absència d’ideals o la falta de transparència en només hora i mitja de metratge i utilitzant un partit de nova creació, on suposadament no s’haurien de trobar res més que valors positius.

Es poden aprendre moltes coses de ‘141 dies’. La principal és potser ja sabuda per tothom, però convé sempre recordar-la: la política està podrida i es miri com es miri no hi ha res a fer a menys que nosaltres hi posem de la nostra part. Perquè, recordem, qui posa als polítics som nosaltres, qui decideix que cobraran sous astronòmics i tindran privilegis per no defensar els nostres drets som nosaltres i qui dóna carta blanca per jugar amb els nostres somnis som nosaltres

‘141 dies’ ens ensenya com es poden torçar uns ideals per part dels polítics. Però nosaltres no som polítics i tot està a les nostres mans.

Crítica original publicada al blog http://gooniefrvr.wordpress.com/






                        


Continguts relacionats:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada