La crítica del públic: Ivet Boltà



Llicenciada en Periodisme. Amb el
meu poble al cor, Corbera de Llobregat,
visc a Llorenç del Penedès. M'interessa
la comunicació en general i aprendre
del que m'envolta.
TWITTER: @Ivetbolta 
És una llàstima que els governants estiguin silenciant ‘141 dies’ en els mitjans de comunicació majoritaris. No sóc la primera que ho diu. El resultat de l’esforç de l’Albert Fuguet i la Susana Crestelo, directors de la pel·lícula, és un film molt ben realitzat, amè i que aporta un ric contingut informatiu i d’anàlisi a l’espectador, que viu des d’un lloc privilegiat la creació d’un partit polític que neix amb més daltabaixos dels que segurament pensaven els autors d’aquesta pel·lícula docu-reality abans de començar els rodatges.

És interessant observar el comportament humà davant la lluita pel poder. I veure com es modifiquen els rols dels protagonistes quan, per guanyar les eleccions, cal destacar un líder sobre els altres per raons de popularitat social. M’imagino que aquesta circumstància ajuda a provocar que s’acabin donant cops de colze, tot substituint càrrecs per a col·locar la persona més afí i de confiança d’un enlloc de la de l’altre.

Recomano veure ‘141 dies’, sobretot, abans d’anar a votar en unes eleccions. Recomano veure aquesta pel·lícula, sobretot, abans d’unes eleccions perquè ajuda a entendre d’on ve l’anhel independentista i com s’hi han anat posicionant els diferents partits polítics de Catalunya (es pot comparar amb l’actualitat perquè han canviat de postura gairebé tots), i potser fa reflexionar pel vot d’un mateix.

Sempre és positiu poder veure més enllà del que t’ensenyen els mitjans de comunicació controlats per l’establishment. Aquesta pel·lícula permet endinsar-se en un partit a qui la llei electoral no dóna gaire oportunitats de fer-se conèixer, i veure-hi més enllà del que t’ensenyen sempre és positiu.   






                        


Continguts relacionats:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada