‘141 DIES’ es pot veure a tot el món per 2,95 €

‘141 DIES’ es pot veure a tot el món a través de FILMIN.com


Creiem que el sector necessita una renovació. Estem convençuts que es poden fer les coses de manera diferent a com s’ha fet fins ara. Amb ‘141 DIES’ pretenem predicar amb l’exemple i aportar el nostre granet de sorra. Vam valorar la opció de pre-estrenar a televisió. Però ens hauríem d’haver adaptat a les seves línies editorials, i no volíem perdre el nostre caràcter independent. Amb aquesta manera de fer ens agradaria encoratjar els nous talents de l’audiovisual del nostre país. Volem demostrar que es poden fer les coses de forma independent, que poden funcionar i que poden ser viables econòmicament.

‘141 DIES’ es podrà veure a tot el món per 2,95 euros. Hem optat per les noves vies de distribució per pre-estrenar la nostra primera pel·lícula. ‘141 DIES’ es pot veure a tot el món al videoclub online www.filmin.com El preu per veure la pel·lícula es de 2,95 euros. Aquest import dóna dret a visionar ‘141 DIES’ tantes vegades com es vulgui durant 72 hores, a comptar a partir del moment en què es fa efectiu el pagament amb targeta de crèdit, PayPal o via SMS. Aquest és l’acord al qual vam arribar amb els responsables de Filmin, que cedeixen la seva plataforma per a visionar la pel·lícula a canvi d’un percentatge del preu de la visualització.

En català, castellà i anglès. 141 DIES’ es pre-estrena en versió original (català) i versió castellana (veu en off en castellà i diàlegs subtitulats). També tenim enllestida la versió en anglès, però està reservada per la competició internacional als diferents festivals. Una competició que esperem començar ben aviat: encara no hem pogut fer-ho per falta de pressupost. A mesura que el públic vagi veient la la pel·lícula a FILMIN anirem obtenint els recursos necessaris per poder presentar-nos als diferents festivals internacionals. És una mena de "Crowdfunding" a la inversa, per dir-ho d'alguna manera.

Si mires la pel·lícula i ens envies la teva opinió, t'estarem molt agraïts :) Publicarem el teu article en aquesta secció del blog i te la promocionarem a les xarxes socials. Tant al meu perfil de Twitter (@afuguet) com al de la Susana (@susanacd) i el de la productora (@Ganxoo)









Continguts relacionats:

Primera pel·lícula 
docu-reality que s'hi infiltra en un partit polític

Com sorgeix la idea de fer ‘141 DIES’ i com vam aconseguir infiltrar-nos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada