Primera pel·lícula docu-reality que s'hi infiltra en un partit polític

Hem explotat al màxim tot el que sabem fer per poder tirar endavant ‘141 dies’


Ho hem fet sense subvencions ni préstecs bancaris. Hem tirat dels nostres propis recursos. No hem rebut cap tipus d’ajuda externa, cap crèdit bancari ni cap mena de co-producció. És potser per aquest motiu que hem pogut accedir a filmar el dia a dia d’un partit polític parlamentari des de la seva gestació i fins el final de la seva nit electoral.

Si et quedes sense feina, inventa-te-la! Si nosaltres ho hem pogut fer, ho pot fer qualsevol persona amb ganes de dedicar-se a allò que realment li agrada. Quan ens vam quedar a l’atur l’any 2008 vam tenir molt clar que volíem treballar per nosaltres mateixos. És per això que vam muntar la productora audiovisual i agència de continguts BAUDpro. Vam decidir anar a pams i posar en pràctica l'anomenada “estructura esglaonada”: hem reinvertit tots els beneficis dels projectes que vam fer des del 2008 per poder adquirir el material tècnic necessari que ens ha permès fer ‘141DIES’.

Hem trigat dos anys a pre-estrenar ‘141 DIES’ perquè ens hem quedat sense recursos diverses vegades. Omplir la nevera, pagar la hipoteca i fer front als pagaments de BAUDpro no ha estat gens fàcil. No hem tingut més remei que aturar la postproducció de la pel·lícula diverses vegades per dedicar-nos a d’altres projectes, que ens han permès sobreviure. És per això que hem trigat tant a pre-estrenar aquesta pel·lícula docu-reality. Per si fos poc, els equips tècnics dels quals hem disposat han estat més que mínims. Qualsevol professional de l’audiovisual diria que és impossible fer una pel·lícula com aquesta amb tan pocs recursos, però nosaltres no teníem cap altre remei.

Tots els recursos que obtinguem amb la pre-estrena els destinarem a la competició internacional. Haurem d'esperar una bona temporada per poder realitzar la competició, la què ens durà a estrenar oficialment ‘141DIES’. Però no tenim un altre remei. A mesura que el públic vagi veient la la pel·lícula a FILMIN anirem obtenint els recursos necessaris per poder presentar-nos als diferents festivals internacionals. És una mena de "Crowdfunding" a la inversa, per dir-ho d'alguna manera.

Si mires la pel·lícula i ens envies la teva opinió, t'estarem molt agraïts :) Publicarem el teu article en aquesta secció del blog i te la promocionarem a les xarxes socials. Tant al meu perfil de Twitter (@afuguet) com al de la Susana (@susanacd) i el de la productora (@Ganxoo).  






                       



Continguts relacionats:

Crispetes gratis a Barcelona per presentar la película docu-reality '141 DÍAS’

'141 DÍAS’ es pot veure a tot el món per 2,95 €


Com sorgeix la idea de fer ‘141 DIES’ i com vam aconseguir infiltrar-nos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada